Skip to main content
Startpagina  Contact   
ProMeurs is betrokken bij:
 
TwinConcepts. Versterken van merken.
De werkzaamheden hebben betrekking op het geven van marketing & communicatie advies voor relaties in retail, media en bank- en verzekeringswezen. Zoals projectmanagement, tactische aanpak, strategie, uitvoering en positioneringsvraagstukken.
 
 
 
Found2Day. Maak van werk zoeken geen baan.
Kies makkelijk een functietitel en bekijk direct nieuwe vacatures. Found2Day onderscheidt zich door zeer nauwkeurige matches en een relevant aanbod vacatures. Met betere gebruiksfuncties en slimme algoritmen wordt het vinden van vacatures aanzienlijk makkelijker en sneller. Found2Day maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en kan behalve op taalkundige search ook de gehele inhoud van vacatures begrijpen.  
 
Website: found2day.nl
 
e-Form. Handige digitale formulieren
e-Form zijn slimme digitale formulieren voor registratie en intake van klanten op een iPad. Een digitale handtekening kan worden gezet voor bijvoorbeeld een disclaimer of offerte. Bedrijfsvideo's of foto’s kunnen worden toegevoegd. Het is ook mogelijk om een tekening op het scherm te maken. Bijvoorbeeld, om een situatie aan te duiden op een foto of schets. De formulieren zijn gebruiksvriendelijk, niet duur om te maken en snel te implementeren en eenvoudig te koppelen met de bestaande bedrijfssoftware.
 
Website: e-form.online